Cégtudor, cégadatbázis

internetes hirdetés, webA Cégtudor modern, hatékony megjelenési lehetőséget kínál cégek, vállalkozók számára. Célunk, hogy vállalkozásának hatékonyságát, piacon való érvényesülését növeljük modern Internetes eszközök segítségével, és ezáltal szerezzünk Önnek új ügyfeleket, partnereket.

Minden gazdasági társaságnak elemi érdeke, hogy minél rövidebb idő alatt naprakész információkhoz jusson, ezáltal is megkönnyítve döntéseiket. Ugyanez a helyzet a fogyasztókkal. Ők is igénylik az Ön cégének termékeiről, szolgáltatásairól a minél szélesebb körű információkat, döntésük megkönnyítése érdekében. Gondolom, ezzel Ön is egyetért!?

Nyilván Ön is tudja, hogy az internetet használók száma hazánkban is dinamikusan növekszik, mára már megközelíti a 3,5 millió főt, így az online megjelenésnek egyre nagyobb szerepe lesz az ügyfélszerzésben.

Mi megadjuk Önnek a lehetőséget, hogy leendő ügyfeleit, partnereit ellássa minden szükséges információval ahhoz, hogy Ön mellett döntsenek.

Ne feledje, hogy a hazai vállalkozások többsége már valamilyen formában jelen van az interneten, ezért a piacon az a vállalkozás tud jobban érvényesülni, amely maximálisan kihasználja az internet adta lehetőségeket!

weblapkészítés, internetes hirdetésMivel adatbázisunkban közel 30.000 cég szerepel, a honlapot látogató ügyfél könnyen szerezhet információt az adott kategóriában megjelenő cégről és konkurenciájáról egyaránt. Így Önnek is érdeke lehet, hogy megjelenjen, ezzel választási lehetőséget kínálva a fogyasztónak, illetve felhívni figyelmét az Ön kínálatára, szolgáltatásaira!

Adatbázisos szolgáltatásunk segítségével az ön cégét, honlapját célirányos szakmai keresőben hirdetjük. Segítségével a honlap látogatottsága jelentős mértékben nő, hiszen országosan, megyei, adott esetben területi adatbázisainkban az ön cége adatlapját, honlapját elérhetik.

Térképes tudakozó: Igényes, interaktív térképen megjelenítjük az ön cégének pontos helyzetét, pozícióját. Ezáltal partnerei számára könnyen megtalálhatóvá válik.

Amit kínálunk:

  • akár a google első találati oldalán lévő szereplés;
  • banneres megjelenés is lehetséges;
  • többféle profilban megmutathatja cégét;
  • fényképpel ellátott cégbemutatóját megoszthatja másokkal;
  • nyomtatható formában megjeleníteni adatlapját;
  • weblapjának nézettségét növelheti;
  • ügyfelei számára pontos térképes helyzetét mutathatja be;

Cégkeresés: magán illetve üzleti célra egyaránt alkalmazható.

Tekintse meg csomagajánlatainkat ITT.