Cégtudor csomagok

Csomagjaink:

Kategóriák Hiredetés megjelenítése Ár / éves megjelenés
     

"A" Kategória

A megjelenés, egy évre szól az oldalon. Ez tartalmazza a cégnevet, címet, elérhetőségeket, illetve 3 oldalas (1200+500 szavas) bemutatkozást, melyek mind kulcsszóként szerepelnek, 10 db fényképet és a három cégkategóriát. Ezek az információk megjelennek egy országos, egy megyei, egy települési, ill. egy szakmai adatbázisban, a többi céggel együtt, kategóriákban. Tartozik hozzá egy céginformációs vonal is. Természetesen ezenfelül biztosítunk egy admin felületet amin naprakészen tudja módosítani az információkat.

28.000 Ft

     
"B" Kategória tartalmazza az „A” kategória szolgáltatásait, valamint a találati listában meghatározott szakmai alkategóriában- az első ötben való szereplést. 38.000 Ft
     
"C" Kategória Egy hónapos megjelenés minden oldalon, fő támogatói bannerrel. 50.000 Ft
     
"D" Kategória Egy éves megjelenés minden oldalon, fő támogatói bannerrel.
A bannerre kattintva bejöhet az Ön weblapja, vagy az általunk elkészített oldal, ahol több menüpont alapján be tudja mutatni a cégét, profilját, termékeit, referenciáit. Ez a banner nem csak a főoldalon kerül egy jól látható helyre, hanem mind megyei, és városi /kerületi kezdőlapra, illetve minden találat mellett megjelenik. Tartalmazza még azt a lehetőséget, hogy a három cégkategóriában, az első öt találatban szerepel egy éven keresztül. Tehát, mind a közel 400 cégkategória mellett ott lesz! Ha valaki az építőiparban keres, akkor is találkozik Önnel, de ha egy éttermet néz meg, akkor sem tudja elkerülni, hogy találkozzon az éttermek mellett az Ön Képes Bannerével.
150.000 Ft
     
"A" Start 2012-ben azon ügyfeleink, akik weblapot, vagy webáruházat (minimum középcsomag) készítettnek cégünknél, akciósan juthatnak hozzá a Cégtudor "A" kategóriás, fix megjelenéséhez! (A csomag nem tartalmazza az adminisztrációs felület használatát.) 14.000 Ft

Áraink tájékoztató jellegűek, forintban értendőek, és nem tartalmazzák a 27% ÁFA-t!

A változtatás jogát fenntartjuk!

Az a célunk hogy minél népszerűbb legyen az oldalunk, és minél többen látogassák, hiszen ez a mi, és partnereink érdeke is.
Amiért mindenkinek tetszik a Cégtudor, az az, hogy azonnal változtathatóak az információk egy belépési névvel és jelszóval, illetve akár települések szerint is megjeleníthetőek a cégek.
Pl.: csepel.cegtudor.hu

Szerepelni kíván adatbázisunkban?

Írjon e-mail nekünk:info@cegtudor.hu vagy hívja központi telefonszámunkat (+36 24 442-033) ahol kollégáink mindenben rendelkezésre állnak.

Legyen partnerünk, biztosítsa cége számára az üzleti sikereket.

www.cegtudor.hu

internetes hirdetés