Dinamikus weblap

A honlapok lehetnek statikusak és dinamikusak. A statikus weblapok tartalma állandó, nem változik (például bemutatkozó oldalak) csak manuális átszerkesztéssel, hozzáértő szakember segítségével módosítható. Ez nemcsak hogy időigényes, de folyamatos költségekkel is jár.
Úgy gonodoljuk, hogy a mai fejlődő világban egy weblapnak nem csak "szépnek" és tartalmasnak kell lennie, hanem jól kezelhetőnek és szerkeszthetőnek. Erre tökéletes megoldást jelent a dinamikus weblap. A statikus weboldalakkal szemben eznek az oldalaknak a szerkesztéséhez nem kell különösebb szakértelem, csupán felhasználói szintű számítógépes ismeret. Interneten, helyhez nem kötötten, bármikor a felhasználónév és a jelszó ismeretében módosítható a tartalom. Óriási előnye, hogy a módosítások a mentést követően azonnal megjelennek a webes felületen. Ennek köszönhetően naprakész információkkal tud szolgálni ügyfeleinek, partnereinek. Akciókat jeleníthet meg, új képeket tölthet fel vagy akár egy teljesen új menüpontot is beszúrhat. Csak Önön múlik mennyire használja ki a tartalomkezelő rendszer adta lehetőségeit! Tapasztaltabb, hozzáértőbb ügyfeleink akár a forráskódban is szerkeszthetik weblapjukat.

Természetesen ahány cég, annyi fajta igény. Sok esetben nincs rá idejük, vagy emberük, hogy folyamatosan karbantartsák weboldalukat. Mi erre is kínálunk megoldást. Nem kell mást tennie, mint eljuttatni hozzánk a tartalmat, melyet a weboldalán megjeleníteni kíván. Kollégáink az Ön által megadott dokumentumot a webes felületnek megfelelően megformázva, képekkel illusztrálva beilleszti a megfelelő menüpontba.

dinamikus weblap készítésAz általunk készített dinamikus weblapok előnyei:

  • Interaktív! Bármikor, bárhol internet segítségével testre szabhatja, megváltoztathatja, aktualizálhatja weblapját számítástechnikai tudás nélkül! Akár 1 nap alatt átalakíthatja, elkészítheti teljes értékű weblapját.
  • Szerkeszthető menüpontok alapján kategorizálhatja információit.
  • Menüpontok átnevezhetőek, törölhetőek, kiegészíthetőek.
  • Könnyen használható tartalomkezelő rendszer (forráskód hozzáfárási lehetőséggel).
  • Képeket tölthet fel korlátlan számban.
  • A képeket menüpontokhoz rendelheti.
  • Képekhez információkat írhat.
  • Beállíthatja a weblapon megjelenő cégnevét, telefon/fax számot, weblap, e-mail, és a legfontosabb: „google keresőben lévő kulcsszavakat”.

Fontos! Mi nem hagyjuk magára problémájával! Amennyiben segítségre van szüksége kollégáink szívesen állnak a rendelkezésére hétköznapokon 8-16 óráig! Elérhetőségeinkért kattintson ide.

Weblap csomagjainkat és opcionális szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy bármely vállalkozás és cég megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet. Az egyedi igényeket felmérve alakítjuk ki a weblap megjelenését, grafikáját, mely igény szerint lehet egyszerűbb, vagy bonyolultabb. Természetesen amennyiben igény van rá grafikusun akár cége teljes arculatát megtervezi.

Tekintse meg weblap csomagjaink szolgáltatásait és árait, vagy kérjen egyedi ajánlatot.