Domain

domain regisztrációCégünk vállalja a domain nevek regisztrációjának az ügyintézését.

A leregisztrált domain név minden esetben az ügyfél tulajdonába kerül, legyen az magánszemély, vagy cég!

Sajnos tapasztaltuk már, hogy vannak cégek, melyek saját nevükre regisztrálják be a kiválasztott domain nevet. Ez nem csak etikailag vet fel kérdéseket, de a későbbiek folyamán, nagyban nehezíti az ügyintézést az ügyfeleknek. Bárhol is készítteti el weblapját, mindig győződjön meg arról, hogy az az igénylő adatai megegyeznek e az Ön által megadott adatokkal.

A .hu domain regisztráció első díja 2 évre vonatkozik (mely díjat a csomagjaink már tartalmaznak!). A regisztrációt, a két év letelte után, évente szükséges meghosszabbítani! A regisztráció a magyarországon érvényben lévő törvények szerint 8 nap.
Nemzetközi domain nevek esetében (pl.:.eu, .com, .net, .org, .info) a regisztráció 1 évre szól, melyet szintén évente meg kell hosszabbítani. A regisztráció 1-2 nap alatt megtörténik.
A nemzetközi domain nevek regisztrációs díja eltér a .hu domain nevek regisztrációs díjától, így amennyiben ilyen domain nevet szeretne, kérdezze értékesítőjét, vagy kérjen ajánlatot az alábbi e-mail címen:info@cool-soft.hu

A regisztráció lejárati idejéről cégünk értesítést kap, melyről tájékoztatjuk ügyfeleinket. A domain regisztráció hosszabítási díját tartalmazza, az évente fizetendő internetes alapcsomagunk!

Domain regisztrációhoz szükséges dokumentumok

Fontos!Igénylés előtt győződjön meg, hogy nem foglalt-e az Ön által kiválasztott domain név.

Itt kereshet domain nevet, illetve ellenőrízheti, hogy szabad e az Ön által elképzelt domain név: .hu domain ellenőrzése /szabad-e/

Cég esetében:

  • kitöltött, és céges aláírással ellátott regisztrációs igénylő lap;
  • aláírási címpéldány másolata;
  • cégkivonat, cégbejegyzéz másolata addig az oldalig, ahol az adószám fel van tüntetve;

Magánszemély esetében:

  • kitöltött, aláírással ellátott regisztrációs igénylő lap;
  • nyillatkozat a személyi adatok hitelességéről (név, állandó lakcím, személyi igazolvány szám stb), személyi igazolvány másolata;

Amennyiben már rendelkezik élő domain névvel, úgy a domain regisztrációs űrlapon az átkérést kell bejelölni! Az árkéréshez szükséges dokumentumok megegyeznek a regisztrációhoz szükséges dokumentumokkal.

A domain igényléséhez szükséges űrlapot itt töltheti le: Cool-Soft domain igenylőlap

Fontos, hogy a kijelölt kapcsolattartó részhez megfelelő adatok kerüljenek. Ezeket megtekintheti itt.

Az igénylőlapot értelemszerűen töltse ki. Az igénylő lehet Ön mint magánszemély, vagy cége mint gazdasági társaság.
Ennek megfelelően adja meg a további, igénylőre vonatkozó adatokat.

Az ellenőrzés után nyomtassa ki az adatlapot, és faxolja el részünkre az alábbi számra (+36/24-442-033), a további, fent megemlített dokumentumokkal együtt. Természetesen, ha lehetősége van az aláírt dokumentumokat e-mail-ben elküldeni, számunkra az is megfelelő.