Keresőoptimalizálás - keresőmarketing

weblap készítés, keresőoptimalizálásA keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization, SEO), illetve keresőmarketing az a tevékenység, melynek célja, hogy egy weboldalt a webes keresők (mint például a Google) megtaláljanak, és a találati listában minél előrébb mutassanak.

Akár non-profit, akár üzleti jellegű internetes oldalt készítünk, az egyik legfontosabb cél, hogy arra minél többen ráleljenek. A statisztikák szerint a legtöbb weblapot a keresőoldalakon keresztül találják meg, ugyanakkor általában az emberek nagy része a keresés eredményei közül az első 10-20 találatot (tehát az első néhány találati oldalt) nézi meg. Ebből kiindulva természetesen mindenkinek érdeke, hogy minél előkelőbb helyen jelenjen meg a találati listában, ezzel növelve webolda nézettségét, cége forgalmát.

Általánosságban szólva a keresők három fő dolgot vesznek figyelembe annak eldöntésénél, hogy a beírt keresőszavakat tartalmazó oldalak közül melyiket helyezi előrébb.

Kulcsszavak sűrűsége: Az egyik szempont a keresett szavak, kifejezések előfordulásának jellemzői weboldalunkon. Pl.: milyen sűrűségben fordulnak elő a keresett szakak, mi a weboldal mérete stb. Minél informatívabb, a témához releváns tartalmat felmutatni tudó oldalról van szó, annál előrébb kerül az a találati listákba.

Linkek: Minél több, a témához kapcsolódó, abban fontosnak ítélt oldal linkel egy adott weboldalra, annál előrébb sorolódik az az előző szempont alapján hasonló megítélésű oldalak között. Ezt legegyszerűbben a tematikus, szerkesztett keresőbarát link katalógusok (például Startlap) teszik lehetővé. Egy oldal értékét a keresők szemében a PageRank határozza meg. Ez a 0 és 10 közötti egész szám megmondja, hogy mennyire tartja fontosan a böngésző az adott oldalt, ezt pedig az oldalra mutató linkek mennyiségéből és minőségéből állapítja meg.

HTML: A harmadik szempont pedig a weboldal felépítésének, programozásának keresőbarátsága. Ide tartozik a megfelelő HTML, XHTML, CSS szabványok betartása csakúgy, mint az oldal belső hivatkozási rendszerének megfelelő kialakítása.

weblapkészítés, seoA sikerhez nagyon fontos a közös együttműködés! Egy weboldal, melyhez nincs elegendő tartalom, kép stb. biztosítva az ügyfél részéről soha nem fogja elérni a kívánt eredményt. Ha jobban belegondolunk ezt felfoghatjuk egy versenynek is, hiszen rajtunk kívűl, számos ugyanebben a profilban tevékenykedő cégnek is az az érdeke, hogy az Ő weblapjára találjanak rá előbb az érdeklődők. Ügyfeleink

A megadott keresőszavak alapján egyedi ajánlatot adunk, minden ügyfelünknek!


Keresőmarketing szolgáltatásunk segítségével az ön honlapját a célirányos internetes keresést végző emberek meg fogják találni.


A honlapon elvégezzük a tapasztalataink által szükséges módosításokat, hogy a google, yahoo, origo stb... keresőkben az ön által megadott kétszavas keresésekre a lehetőségek szerint minél több esetben az önök honlapja az első találati OLDALON szerepeljen. A szolgáltatás folyamatos munkát igényel!

A keresők rendszereiben nem lehet garantálni, hogy egy honlap mindig első oldalon jöjjön be, a mi garanciánk a látogatottságnövelés.

Amennyiben keresőmarketing szolgáltatásunkat is megrendelte, annak díját csak az eredmények elérése után számlázzuk ki.

Az elért eredmény fejében ügyfelünk eldöntheti, hogy megéri-e neki az általunk nyújtott látogatottságnövelés az éves díjunkért. Amennyiben nem elégedett, mindent visszaállítunk a régi állapotba, és nem kell kifizetni. Ez a mi garanciánk a szolgáltatás minőségére (opcionális szolgáltatás).