Rólunk

A Cool Soft Kft. az informatikai megoldások széles spektrumát nyújtja kis- közép- és nagy vállalkozások számára. Szolgáltatásainkat kifejezetten a cégek egyedi igényeinek szem előtt tartásával alakítottuk ki, fő hangsúlyt a költségek csökkentésére és a hatékonyság növelésére fektetve.

Fő profilunk közé tartozik a dinamikus weblapok, webáruházak készítése, webes alkalmazások és szoftverek fejlesztése.

Büszkék vagyunk saját internetes cégadatbázisunkra (www.cegtudor.hu), mely évek óta előkelő helyen szerepel a Google keresőben, ennek köszönhetően a mai napig több ezer elégedett ügyfelet számlál. A cégadatbázisunkon keresztül ügyfeleink könnyen elérhetővé válnak leendő partnereik számára.

Az évek során arra törekedtünk, hogy ügyfeleink egyedi igényeit is maximálisan kielégítsük. Weblapjaink között ugyanúgy megtalálja az egyszerűbb tipusúakat, mind az exklúzivabbakat. Célunk azonban minden esetben, hogy ügyfelünk elégedett legyen, weblapja ne legyen sablonos, semmitmondó. Ennek érdekében a grafikai megjelenést minden esetben tükrözi az ügyfél elképzelését.

Csapatunk folyamatosan dolgozik olyan fejlesztéseken, melyek könnyebbé és időtakarékossá teszik ügyfeleink weblapjaiknak szerkesztését. Így alakult ki a saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünk, melyen keresztül ügyfeleink egyszerűen, és átláthatóan tudják saját weboldaluk tartalmát bővíteni bárhol, internet közelben, a nap 24 órájában.

Természetesen a weblapokhoz, webáruházakhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokat is biztosítani tudjuk úgy mint pl.: domain regisztráció, tárhely, levelező rendszer, e-mail beállítások stb.

Sok céggel ellentétben Mi saját szerverrel dolgozunk, így biztos lehet benne, hogy mindent egy kézben tartunk. Nem kell külön leszerződnie egy másik céggel, aki biztosítja a tárhelyet.

Arculatunk kialakítása folyamán fontos szerepet játszott az, hogy olyan árakat tudjunk kialakítani vásárlóink részére, melyek kedvezőbbek versenytársaink árainál, de minőségben nem maradnak el azokétól.

Szívesen adunk teljes körű felvilágosítást, akár az Ön székhelyén, leegyeztetett időpontban. Tapasztalataink szerint erre, -a kötelezettségek nélküli- személyes találkozóra sokan igényt tartanak, hiszen így, minden kérdésükre választ kaphatnak. A beszélgetés során kialakul, hogy mi a pontos elképzelés, s annak mi a megvalósítási menete. Tapasztalt értékesítőink igyekeznek olyan megoldásokat találni ügyfeleink részére, mely az igényeiket kielégítik, ugyanakkor ügyfelünk elégedett lesz a szolgáltatás árával is!

Célunk, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb színvonalon, minőségi szolgáltatásokkal, gyorsan és precízen szolgáljunk ki.

Hisszük, hogy a legjobb reklám ügyfeleink elégedettsége!

Árainkkal, és akciós csomagjainkkal, szolgáltatásainkkal szeretnénk kedveskedni minden kedves régi és új ügyfelünknek.

Meggyőződésünk, hogy a jövő nem létezhet internet, weblapok, webáruházak nélkül.

Fontos lépést tartani a fejlesztésekkel, és az ügyfelek igényeivel.

Ne maradjon le Ön sem! Jelenítse meg cégét, szolgáltatásait az interneten, hogy lépést tudjon tartani versenytársaival!

Keresse akciós ajánlatainkat, melyeket folyamatosan frissítünk!

Minden esetben hosszútávú partneri kapcsolatokban gondolkodunk! Szeretnénk, ha ügyfeleink az évek elteltével is elégedettek lennének szolgáltatásainkkal és munkatársainkkal. Ennek érdekében, nap mint nap igyekszünk megfelelni az egyre növekvőbb elvárásoknak is.

Reméljük, hogy weboldalunk elegendő információval fog szolgálni ahhoz, hogy bizalmat szavazzon cégünknek és értékesítőnknek egy személyes találkozót.

Bízunk benne, hogy Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatunk majd! Képzett értékesítőink szívesen állnak a rendelkezésére.

Üdvözlettel:

 

Cool Soft Csapata