Cégtudor tartalomkezelő felület használata

Ha Önnek segítségre van szüksége a saját adminisztrációs felület feltöltéséhez, kérjük olvassa végig rövid tájékoztatónkat.


A nyitólapon www.cegtudor.hu a „BELÉPÉS” menüpontra kattintva eljuthat a belépési felületbe, ahol beírva saját felhasználó nevét és jelszavát, be tudnak lépni saját regisztrációs felületükre.

Az adminisztrációs felületen lehetősége van módosítani adatait, kiegészíteni a tartalmi szövegrészt, illetve itt tölhet fel új képeket és törölheti le a régi, már nem aktuális képet.

Céginformációk: Itt találhatóak a cégükről a Cégtudor weboldalán megjelenő információk. Cégük annak a településnek az oldalán fog megjelenni, aminek az irányítószámát beírtuk!
Titkos céginformációk: A weblapon nem megjelenő fontos információk. Az ügyintéző neve, telefonszáma, számlázási címe stb. Itt van lehetősége a felhasználó név és a jelszó megváltoztatása is.
Bemutatkozás: 1200+500 szavas terjedelmű bemutatkozó szöveg írására, módosítására van lehetősége. Megjeleníthetjük aktuális akciónkat, termékeinket, vagy bármilyen információt melyet fontosnak tartunk. Így érhetjük el, hogy a legaktuálisabb információk jelenjemek meg cégünkről, termékeinkről vagy akcióinkról.
Kulcsszó: Kulcsszavakat rendelhet cégéhez, ezáltal javíthatja a találati eredményt.
Kategóriák: Cégük tevékenységének megfelelően ki tudják választani azt a 3 kategóriát, ahol szeretnék, hogy megtalálják az oldal látogatói.

Bármilyen módosítást is végzünk mindig kattintsunk a MÓDOSÍT gombra! Ezzel tudjuk elmenteni a változásokat.

Képfeltöltés: 10 feltöltése lehetséges, saját gépről, vagy az internetről, természetesen ezeket is frissíthetjük bármikor.
Kilépés: A kilépés gomb segítségével kiléphet az adminisztrációs felületből. Visszatértünk a kezdőoldalra!

Amennyiben kérdése van, vagy segítségre van szüksége keressen Minket valamely elérhetőségünkön.

Bővebb leírást ITT talál, ahol le is töltheti a tartalomkezelő rendszer kezelési útmutatóját.