Üzemeltetés-hosting

hosting, üzemeltetés, tárhelyA Cool Soft Kft. saját szerverrel dolgozik, így biztos lehet benne, hogy mindent egy kézben tartunk! Nem kell külön leszerződnie egy másik céggel, aki biztosítja a tárhelyet, így kikerülheti a rejtett kölcségeket is.

Weblap és E-mail hosting

Cégünk vállalja, hogy a tőle elvárható legjobb minőségben, szünetmentesen (értsd: legalább évi 98% = rendelkezésre állás) nyújtja a megrendelt szolgáltatásokat. A rendelkezésre állási idő a tervezett karbantartásokat leszámítva értendő. A megrendelő tulajdonát képező elektronikus adatokat a tőle elvárható legnagyobb gondossággal kezeli (pl. biztonsági mentés készítése, folyamatos biztonsági frissítések a szerveren). Megrendelő részére biztosít a szerződésben leírt "X" db e-mail címet.

hosting, üzemeltetés, tárhelyA szolgáltatásért éves díjat számlázunk ki az egyedi szerződés alapján. A tárhelyen elhelyezett tartalomért kizárólag a megrendelő tartozik felelősséggel, aki nem folytathat olyan tevékenységet, mely jogsértő vagy tiltott (különösképpen, de nem kizárólag ideértve: spam, portscan, open relay, DDoS), és a szolgáltatást sem ingyen sem ellenszolgáltatás fejében nem értékesíti tovább.

Amennyiben ön igénybe veszi internetes megjelenésünket -a weblapját nálunk tárolja-, és valamilyen fontos információt töröl saját hibájából, a napi ciklusokra bontott mentések szerint, lehetőség van annak visszaállításra. Ha a kívánt napi mentés rendben lefutott, vissza tudjuk állítani az adott információt. Ez a szolgáltatásunk egyszeri díjas.

Van már weblapja?

Bízza ránk üzemeltetését és használja ki rendszerünk előnyeit! Meglévő weblapját rendszerünkbe illesztjük, ezzel könnyedén igénybe veheti szolgáltatásainkat:

  • tartalomkezelő rendszer a nap 24 órájában;
  • domain név regisztráció vagy átkérés;
  • tárolás, karbantartás;
  • levelezőrendszer kialakítása, webmail;
  • keresőoptimalizálás;

Bővebb információt ITT talál.