Internetről, weblapokról, webáruházakról általánosságban

weblap készítésPár évvel ezelőtt talán magunk sem gondoltuk volna, hogy az internet hozzáférés ennyire elterjedt lesz hazánkban is. Magyarország is eljutott arra a szintre, ahol már nem csak a munkahelyeken, vagy a tehetősebb családokban található meg eme szolgáltatás. Sőt, pár évvel ezelőtt még csak távoli jövő volt, ami mára már megvalósult. Ki gondolta volna, hogy egy telefonnal akár "élvezhetően" is lehet majd internetezni. Ma már ezt is megtehetjük, elég ha beszerzünk egy okos telefont internet hozzáféréssel. Az internet olyan gyorsan növekszik, hogy minden erre vonatkozó számadat pár hónap alatt elavul. Ami tegnap még csak egy elképzelés volt, az mára már valósággá vált. A ma felcseperedő fiatalok 80%-a már nagyfokú biztonsággal tájékozodik az internetes világban.

Hazánkban a hagyományos internetes tevékenységek – e-mailezés, böngészés, informálódás, online magazinok olvasása – mellett az internetezők mind nagyobb hányada használja az internet különböző, hasznos funkcióit is. Egyre több háztartás rendelkezik már internet hozzáféréssel, melyet mindenki az érdeklődési körének megfelelően használ. Statisztikák szerint, már az egész kis létszámmal müködő vállakozások esetében is elengedhetettlennek tartják az internet hozzáférést.

Talán a legegyszerűbb tájékozodási forrásnak tekinthetjük az internetet. Elég ha csak saját életünkbe, szokásaink megváltozásába gondolunk bele. Természetesen nem volt ez mindig így, de szerencsére az országunkban működő cégek, szolgáltató egységek és intézmények is egyre többen látják be, hogy lépést kell tartaniuk a "világgal", s ennek egyik elengedhetetlen feltétele az interneten való megjelenés.

Az egyik legnagyobb mértékben a termékek és szolgáltatások interneten történő vásárlása és értékesítése nőtt. Az elektronikus kereskedelem terjedésének másik fontos tényezője a termékek és szolgáltatások honlapon való megrendelhetősége.

weblap készítésA weboldal és a webáruház nem csupán kommunikációs és marketing eszköz, de értékesítésre is kiváló. Itt érdemes megemlíteni a folyamatosan fejlődő és alakuló webáruházakat.
Magyarországon az elektronikus kereskedelem dinamikusan növekszik, az internet felhasználók száma pedig - az utóbbi évek statisztikái alapján - hazánkban évente megduplázódik. Magyarországon is egyre többen választják az igényes és egyedi weblapokat, webáruház megoldásokat.

A webáruházak kiemelkedően fontos szereplői az internetes kereskedelemnek. Az internet országosan elérhető, nincs földrajzi területre, városra vagy térségre korlátozva. A webáruház éjjel-nappal elérhető, ez hatalmas előny a hagyományos áruházakkal szemben. Ezen kívül üzemeltetési költségük is töredéke egy valós áruháznak, boltnak.

Hazánk Internetes kultúrája, a vásárlási szokások és az online áruházakba vetett bizalom tapasztalatok szerint is eljutott arra a szintre, amikor már megéri on-line áruházat nyitni.

Legtöbbször az ügyfeleink egy olyan információs weboldalt készítettnek, ahol minden fontos leírást megadhatnak termékeikről, szolgáltatásaikról, cégükről. A későbbiek folyamán sokszor, a már jól működő és bevállt webloldal mellett mernek belevágni egy webáruház elindításába.

Mivel személyes tapasztalataink vannak arról, hogy miként érdemes webáruházat nyitni, ezeket szívesen megosztjuk Önnel is!

weblap készítésAz inetrneten való megjelenést sokféleképp biztosíthatja magának egy cég. Cégünk a folyamatos igényeket megismerve próbál miden ügyfelének a lehető legoptimálisabb megjelenési formát biztosítani.
Az évek során nyilvánvalóvá vált, hogy miden vállalkozásnak megvannak a maga igényei. Így alakítottuk ki Mi is szolgáltatásaink "csomagjait".
Nyilvánvaló, hogy egy kis vállalkozásnak nincs szüksége exklúzív grafikai megjelenésre, és több oldalas tartalmi bejegyzésre sem. Ugyanakkor elengedhetetlenül fontos, hogy az interneten megjelenjen. Az ilyen igényekkel rendelkező ügyfeleinknek ajánljuk az alap weblap csomagunkat, és a start megjelenést cégadatbázisunkba.

Költségkímélő megoldások, mégis hatékonyak!

Tapasztalataink szerint sajnos még most is sok esetben a kis vállakozások, boltok vezetői úgy gondolják, hogy nekik "nem fér bele" a költségvetésükbe egy weblap elkészíttetése. Ugyanakkor (talán csak megsokásból), minden hónapban legalább egyszer meghirdeti boltját, vállalkozását a helyi újságban. Sokszor tettük már fel a kérdést. "Egy évben mennyit költ el az újságos hirdetésre?" Nos, egy gyors számolás után, talán Ők maguk lepődnek meg a legjobban.... Ebből a pénzből elkészülhetne a weblapja, ami egész évben elérhető, és még az újságos hirdetések egy részére is maradna pénze. Persze az előzőekben leírtak csak egy példa, mondhatni az egyik "véglet", akik sokszor elérhetettlennek tartják a már mindenki számára elérhető megjelenést.

Számos ügyfelünk konkrét elképzelésekkel és igényekkel érkezik. Minden esetben nagyon fontosnak tartjuk a személyes konzultációt, mely során felszínre kerülnek a tényleges igények, majd ezeknek az igényeknek a megvalósítási folyamatai. Értékesítőink leegyeztetett időpontban szívesen állnak minden érdeklődő rendelkezésére, mindenféle kötelezettségek nélkül! Nem sajnáljuk az időt arra, hogy ügyfeleink megfelelően legyenek tájékoztatva, illetve a részletek pontosan le legyenek egyeztetve. Ennek köszönhetően a munkánk végén egy elégedett ügyfélel többet tudhatunk magunkénak.

Sokszor hangsúlyoztuk már, de talán nem elégszer. Meggyőződésünk, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél, aki úgy érzi, hogy a pénzéért azt kapta amit elvárt, mind szolgáltatásban, mind pedig kiszolgálásban.