Webáruház készítés

Webáruházról röviden

webáruház készítésA weboldal és a webáruház nem csupán kommunikációs és marketing eszköz, de értékesítésre is kiváló. Magyarországon az elektronikus kereskedelem dinamikusan növekszik, az internet felhasználók száma pedig - az utóbbi évek statisztikái alapján - hazánkban évente megduplázódik. Magyarországon is egyre többen választják a világszínvonalú, igényes és egyedi webáruház megoldásokat.
A webáruházak kiemelkedően fontos szereplői az internetes kereskedelemnek. Az internet országosan elérhető, nincs földrajzi területre, városra vagy térségre korlátozva. A webáruház éjjel-nappal elérhető, ez hatalmas előny a hagyományos áruházakkal szemben. Ezen kívül üzemeltetési költségük is töredéke egy valós áruháznak, boltnak.

Magyarország Internetes kultúrája, a vásárlási szokások és az online áruházakba vetett bizalom tapasztalatok szerint is eljutott arra a szintre, amikor már megéri on-line áruházat nyitni.
Ahhoz, hogy sikereket tudjon elérni az internetes értékesítésben fontos, hogy webáruházába öröm legyen betérni és visszatérni, mert az, profi mind kinézetében, mind kezelhetőségében, a rendelési folyamat is egyértelmű és világos, melyet egy hétköznapi ember is kiválóan tud alkalmazni, nem akad el, így mindig szívesen fog vásárolni áruházából. A vásárlók bizalmát csak magas színvonalú szolgáltatásokkal lehet elnyerni. Ha már időt, pénzt és energiát szán az online értékesítésbe, egyáltalán nem mindegy milyen grafikát, milyen modulokat és kényelmi funkciókat alkalmaz.

Az általunk készített webáruház előnyei röviden:

 • webáruház készítésKomplett webáruház csomag;
 • Teljesen egyedi grafika illetve webdesign kialakítás, a cégére szabottan, így biztos lehet benne, hogy webáruháza nem lesz tucatáru, sablonos megjelenítésű. Ez az aprónak tűnő részlet a tapasztalataink szerint nagyban befolyásolja a látogatók megítélését! Egy összecsapott, vagy a profilnak nem megfelelő design nagyban ronthatja a képet áruházunkról, és természetesen cégünkről is. Adott esetben a látogató meg sem nézni termékeinket, hanem tovább lép.
 • Egyszerű, jól kezelhető használat;
 • Nem korlátozzuk a termékek darabszámát, a webáruház díja a forgalmazott termékek számától független;
 • A webáruház az Ön által kiválasztott saját domain név alatt lesz elérhető;
 • A domain névhez saját e-mail címeket és e-mail fiókokat biztosítunk;
 • Információs oldal elkészítése (pl. a főoldal, elérhetőségek, cégünkről, online kapcsolatfelvételi lehetőség, stb.), de további oldalak kialakítására is lehetőség van;
 • A webáruház teljes tartalmát, az információs oldalakat is beleértve Ön saját kezűleg bármikor átszerkesztheti, frissítheti, a nap 24 órájában, ehhez csupán be kell jelentkeznie webáruháza adminisztrációs felületére. Termékeket tölthet fel, akciókat, hírleveleket szerkeszthet, egyszóval mindent, ami a webáruházhoz kapcsolódik;
 • A webáruházhoz szükséges tárhelyet is biztosítjuk, a tárhelynek külön díja nincs;
 • Saját szerverrel dolgozunk, így biztos lehet benne, hogy mindent egy kézben tartunk, nem kell külön leszerződnie egy másik céggel, aki biztosítja a tárhelyet;
 • Egyszerű használat és rendelési folyamat a vásárlók számára. Mindenki számára átlátható rendelési folyamatot dolgoztunk ki áruházainkhoz, hogy ezzel is segítsük áruháza hatékonyságát.
 • Keresőbarát kivitelezés: A webáruházakat eleve keresőbarát módon vitelezzük ki és adjuk át Megrendelőinknek, mely alapfeltétele a keresőkben való jó helyezések elérésének.
 • Külön díjazás ellenében vállaljuk a karbantartási feladatokat (pl.: feltöltés), a termékek darabszámától függően.

webáruház készítésWebáruház készítés lépései:

Az igényfelmérést üzletkötőnk segítségével személyesen végezzük el. Természetesen a konzultáció során próbáljuk céltudatosan felmérni azokat a fontos igényeket melyeket elengedetlennek tart, majd ezeknek felvázoljuk a megvalósítási lehetőségeit. A konzultáció során a grafikai megoldásokról is tájékoztatjuk, illetve felmérjük, mit szeretne, természetesen szakembereink ebben is segítségére lesznek. Az összes információ alapján elkészítjük a grafikát, melyet e-mailban elküldünk, amit tud véleményezni. A csomagjaink leírása pontos tájékoztatást nyújt arról, hogy milyen funciók és szolgáltatások lesznek elérhetőek. Egyedi igényeket is igyekszünk kielégíteni, erre árat azonban csak akkor adunk, amennyiben megismerjük a feladatot. Amennyiben a szerződés megköttetik, mi elkezdünk dolgozni a felmért igények alapján.
Leregisztráljuk az Ön által kiválasztott domain nevet, melyen elérhető lesz webáruháza. Ennek tulajdonjoga az Öné, vagy cégéé lesz.
A következő lépésekben létrehozzuk a webáruház vázát, illetve aktivizáljuk a kért funkciókat. A webáruház készülését nyomonwebáruház készítés követheti Ön is, az általunk megadott weboldalon. A tesztelés után átadjuk a webáruházhoz tartozó felhasználónevet és jelszavat, mellyel Ön bárhol, internet közelben, a nap 24 órájában szerkeszteni, és tölteni tudja webáruházát. Természetesen komplett leírást, (képekkel illusztrálva) biztosítunk az adminisztrációs felület kezeléséhez, s amennyiben igényli képviselőnk személyesen is segít Önnek az első lépésekben. A későbbiek folyamán, ha problémája merülne fel, telefonon kérhet segítséget.

Amennyiben végigolvasta ezt a pár sort, melyekben csak részleteiben van megjelenítve a webáruház előnye, láthatja, hogy veszíteni valója nincs. Gondolja végig, számoljon utána, próbálja ki termékeit az on-line értékesítésben is!

Webáruház, készítése egyedi igények szerint, a cégére szabottan!

Nézze meg webáruház csomagjainkat: webaruház csomagok.