Weblap készítés

Bizonyára a mindennapokban már Ön is tapasztalta, hogy a mai rohanó világunkban az embereknek egyre kevesebb az idejük… Szerencsére azonban ma már a háztartások többségében megtalálható az internet, a munkahelyek pedig már nem is működhetnek a világháló elérése nélkül.
Tapasztalataink szerint, az emberek nagyobb többsége szívesen szörfözik és tájékozódik az interneten keresztül. Ha már csak ebből a tényből indulunk ki, akkor is beláthatjuk, hogy manapság ha egy cégnek nincsen weboldala akkor az emberek nagy részének elérhetetlenné válik. Ma már nem „divat” felütni a telefonkönyvet, ha valamilyen cégnek az elérhetőségét szeretnénk megtudni.

Megoldásaink a cégek profittermelését próbálja növelni a megfelelő honlap, elkészítésével. Célunk, ügyfeleinkkel való együttműködés révén a kis- közép- és nagyvállalkozások versenyképességének növelése. Honlapjaink modern, hatékony megjelenési lehetőséget kínálnak cégek, vállalkozók számára.

Minden gazdasági társaságnak érdeke, hogy a legrövidebb idő alatt napra kész információkhoz jusson. Ugyanez a helyzet a fogyasztókkal. Ők is igénylik, az Ön üzletének, szolgáltatásairól minél szélesebb körű információkat, döntésük megkönnyítése érdekében.

Miért pont Velünk készíttese el weblapját?

Természetesen számos cég hasonlóan a Miénkhez, foglalkozik weblapok készítésével. Sőt egyre többször találkozunk olyan mondtokkal, hogy "majd a szomszéd srác megcsinálja.." és hasonlók. Tapasztalataink szerint az esetek 98%-ban sosem készíti el a szomszéd srác a weblapot, vagy ha el is készül az nagyrész használhatatlan és egyéb problémákat vet fel. Persze kivételek mindig akadnak.

Nyilvánvalóan Ön is, aki épp ezeket a sorokat olvassa, számos más weboldalt és kínálatot olvasott már, esetleg ismerőseivel is kozultátl már. Mint ahogyan más cégek, mi is fontosnak tartjuk a versenytársak folyamatos "megfigyelését". Számos esetben tapasztaljuk -más weblapkészítők esetében-, hogy áraikat széttagolva, átláthatatlanul adják meg, mely sok esetben félrevezető lehet, és számtalan olyan költségekkel szembesülhetünk, melyekre egyáltalán nem voltunk felkészülve. Számtalanszor a feltüntetett árak nem tartalmazzák a grafikai költségeket, esetlegesen csak sablonból választhat az ügyfél. Adott esetekben a tárhelyért külön kell fizetni, arról nem is beszélve, hogy sok cég nem is rendelkezik saját szerverrel, így előfordulhat, hogy weboldalunkat valamely számunkra ismeretlen cég szervere fogja tárolni. Sajnos, az is előfordulhat, hogy készül egy nagyon mutatós, szép weboldalunk ami viszont használhatatlan, nem tudjuk a tartalmat módosítani, frissíteni, stb.

Mi éppen ezért szolgáltatásaink nagy részét csomagokba foglaltuk össze, azért, hogy egy laikusabb érdeklődő számára is egyértelmű legyen, mit kap pénzéért!

Még véletlenül sem szeretnénk másokat rossz fényben feltüntetni! Ezek a saját és ügyfeleink által elmondott tapasztalatok.
Mindenesetre bárhol is készül el weboldala minden esetben tájékozódjon, szánjon arra időt, hogy megtudja mire is adja ki a pénzét.

Az alábbi néhány szempontot nagyon fontosnak tartjuk, illetve azt gondoljuk, hogy manapság ezeket a funkciókat "tudnia" kell egy weboldalnak:

1. Megfelelő, profilra utaló domain név kiválasztása.

Sok esetben a cégvezetők hozzá vannak szokva, hogy a legjobb, ha a weboldal olyan domain név alatt fut, mely a cég neve maga. Persze itt is el kell döntenünk mi a célunk? Mert ha azt szeretnénk, hogy weboldalunkat minél többen látogasság, esetleg a későbbiek folyamán a keresőoptimalizálásra is figyelmet fordítunk, akkor nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás. Sokszor előfordult már, hogy együtt jó pár napon keresztük kerestük a megfelelő, és szabad domain nevet, de azt gondoljuk, hogy megérte. A domain nevek elérhetősége egyébként nyilvános. Az alábbi oldalon Ön is ellenőrizhati, hogy az elképzelt domain név szabad e vagy sem. Kattintson IDE.

2. Keresőbarát, beszédes URL-ek, minden oldalhoz.

A keresőbarát, beszédes URL címek egyre fontosabbá vállnak. A keresőbarát URL-ek esetében általában nem használatosak az ékezetes és nagy betűk, kerülendő a szóköz használata is.

Hogy miről beszélünk?

Nem keresőbarát URL példa:

http://www.cool-soft.hu/index.php?id=900

Keresőbarát URL példa:

www.cool-soft.hu/site/sikeres-optimalizacio

3. Gyors betöltődési sebesség

Biztosan Ön is hagyott már ott egy weboldalt úgy, hogy az még be sem töltődött. Mivel számtalan más oldal is van ami a megtekinteni kívánt tartalommal foglalkozik, így a legtöbb felhasználó inkább "továbbáll". Számos oka lehet annak, hogy egy weboldal mitől töltődik be lassan. Az egyik ok a túlterhelt szerver lehet, a másik a nem megfelelő programozás. Itt vissza is térhetünk a szerver kérdésre. Egyáltalán nem mindegy, hogy weboldalunkat milyen szerver szolgálja ki. Vajon megfelelően fogja e majd kiszolgálni, megfelelő sebességet tud biztosítani weboldalunk betöltéshez akkor is, ha a tartalom folyamatosan töltve van, tehát növekszik?

4. Megfelelő programkód

Nagyon fontos, hogy weboldalunk "mögött" milyen programkód található. Külső és laikus böngésző számára, persze ez nem egy látható tulajdonság, ugyanakkor bárki "belenézhet", ha akar. A legfontosabb azonban, hogy olyan programkóddal dolgozzunk, mely a keresőmotorok számára is jól értelmezhető. Ezzel a gondolattal ismét kicsit visszakanyrodhatunk az előzőekben leírtakhoz, amikor azt taglaltuk, hogy lehet kivülről, megjelenésében, grafikailag nagyon megnyerő egy weblap, de az nem jelenti azt, hogy jól is funkcionál! Az emberek nagy része úgymond emocionálisan dönt sok esetben, ami jelen profil esetében nem biztos, hogy a tökéletes külső, tökéletes "belsőt" is takar.

Cégünk arra törekszik, hogy minden ügyfelünk ízlésének megfelelő megjelenítést, arculatot készítsen. A funkcionalitásról és a megfelelő programkódról, pedig hozzáértő kollégáink gondoskodnak, hogy ne csak szép, de jól működő weblapja legyen!

Gondolja át!

Szeretné, hogy az Ön cége is minél több ember számára elérhetővé váljon?

Mi ilyen webapokat készítünk:

  • weblap készítés olcsónegyedi grafikával ellátott weboldal, gyorsan, de igényesen;
  • bármikor, éjjel-nappal lehetősége van a weboldala adminisztrációs felületén dolgozni, így állandóan frissen tarthatja a tartalmat, megjelenítheti akcióit, képeket tölthet fel, menüt és almenüt hozhat létre stb. Mi biztosítjuk hozzá a saját fejlesztésű adminisztrációs felületet;
  • a domain névhez saját e-mail címeket és e-mail fiókokat biztosítunk;
  • igény esetén többnyelvű weblapot is készítünk;
  • akár 1500 képet is feltölthet;
  • ajánlatkérési modullal is ellátjuk oldalát, ha kéri (egy olyan szolgáltatás melyen keresztül a weblap látogatói, ajánlatot kérhetnek Öntől egy egyszerű űrlap kitöltésével);
  • saját már meglévő honlapját beillesztjük rendszerünkbe;
  • keresőmarketinget is igénybe vehet, weblapját folyamatosan a keresők találati listáinak elején tartjuk. Ennek díját csak a kívánt eredmény elérése után számlázzuk (opcionális szolgáltatás).

Bővebb információért kattintson ide:

weblap csomagok

Csomag ajánlataink között biztosan megtalálja a cége számára a legmegfelelőbbet!